Gootti.net

Yleistä tietoa Cyberwaresta

Cyberware on suomalainen postimyyntiyritys ja levymerkki, joka on erikoistunut elektronisen ja goottihenkisen musiikin myymiseen, julkaisemiseen ja levittämiseen. Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän mukaan Cyberware Productions on toiminut Tampereelta käsin jo vuodesta 1993 lähtien. Musiikin lisäksi yrityksen nettikaupassa on myyty mm. korutuotteita. Cyberwaren nettikauppa on ollut poissa toiminnasta jonkin aikaa eikä kaupan/levymerkin nykytilasta tai tulevaisuudesta ole virallista tietoa. Kataloginumeroinnin mukaan levymerkki julkaisi 36 levyä vuosina 1993-2006. Viimeisin näistä on Suruajan EP Nimesi jää elämään.


Aiheeseen liittyvät linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.