Gootti.net

Projekt on brooklyniläinen levymerkki joka on vuodesta 1983 lähtien keskittynyt goottirockin, etherealin, ambientin, shoegazen ja dark cabaret'n julkaisuun. Sam Rosenthalin pyörittämän Projektin bändejä yhdistää rauhallinen ja synkkä tunnelma ja siihen on usein liitetty genrenimityksiä dark wave ja ethereal wave. Tunnetuimpia merkin julkaisemia yhtyeitä ovat Rosenthalin oman Black Tape for a Blue Girlin ohella olleet mm. Attrition, Dark Sanctuary, Katzenjammer Kabarett, Lycia, Steve Roach ja This Ascension. Julkaisutoiminnan lisäksi Projekt on järjestänyt myös omaa festivaaliaan.

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.