Gootti.net

Melkein sama kuin historiallisromanttinen, materiaalit ovat pitkälti samat. Vaatteiden kuosit ovat selkeälinjaisempia eikä koristeita, pitsiä tai hörsylöitä ole niin paljon. Tyyli on seksuaalisempi käyttämällä usein lyhyitä hameita pitkien saappaiden kanssa. Materiaaleina ovat perinteisten kankaiden lisäksi esim. verkkokangas, liituraitakangas ja nahka, vaatteiden koristeena on esimerkiksi solkia. Hiuslisäkkeitä ja muuta muovitukkaa, myös cyber-tyylistä adoptoituja rastoja, löytyy modernin tyylin edustajan päästä.

Tämä artikkeli liittyy osioon Pukeutuminen, jossa kerrotaan goottien erilaisista pukeutumistyyleistä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.