Gootti.net

Saksalainen Hekate soittaa keskiaikaista, tummasävyistä folkia. Laajan keskiaikaisen soitinrepertuaarin lisäksi bändi käyttää musiikissaan myös syntetetisaattoireita. Perustettu vuonna 1993.


Jäsenet

  • Axel Menz
  • Achim Weiler
  • Ingo Müller
  • Dirk Diederich
  • Jörg Schwickerath

Diskografia

  • Sanctuary, 1994
  • The Seventh Sign, 1996
  • Hambach 1848, 1998
  • Sonnentanz, 2000
  • Tempeltanz, 2001
  • Ten years of endurance, 2003
  • Mithras Garden, 2004
  • Goddess, 2004

Linkit






http://hekate.info/

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.