Gootti.net

Mikä on goottikauppa?

Goottikaupalla yleisesti viitataan sellaiseen liikkeeseen, jossa myydään goottihenkisiä tuotteita. Goottikauppa on siis kuin mikä tahansa muukin myymälä, mutta sillä erotuksella, että sen tuotevalikoimaan kuuluu joko täysin tai osittain goottityyliset tuotteet. Goottikauppa voi olla perinteinen kivijalkamyymälä, mutta se voi toimia myös Internetissä, jolloin sitä kutsutaan verkkokaupaksi.

Suomalaiset goottikaupat

Ajankohtainen listaus kotimaisista goottikaupoista löytyy Gootti.net-sivustolta osoitteesta http://www.gootti.net/kaupat/.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.