Gootti.net

Fetissigootti-tyylissä tärkeätä ovat asujen materiaalit. Suosittuja ovat nahka, PVC ja lateksi. Tässä tyylissä ei ole perinteiseen gootismiin liittyvää romantiikka ja keskiaika vaikutteita. Pikemminkin tyyli pohjautuu S/M-vaatteisiin. Kengät ovat myös tärkeitä, ja niiden tulee olla korkeakorkoisia tai pitkävartisia. Ei siis mitään maihareita. Asujen ja kenkien värinä voi olla perinteisen mustan sijaan myös esim. punainen. Fetissi-tyylin asuja on verraten huonosti saatavilla gootti-kaupoista, ja niitä joutuukin ostelemaan osin erotiikkamyymälöistä.

Tämä on räväkkä ja rohkea tyyli, joten pukeutujalta vaaditaan sisua!

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.