Gootti.net

Perustiedot

Ranskalainen neoklassista musiikkia soittava Elend on perustettu vuonna 1993 kahden multi-instrumentalistin, ranskalaisen Iskandar Hasnawin ja itävaltalaisen Renaud Tschirnerin, toimesta.

Kokoonpano

  • Iskandar Hasnawi
  • Renaud Tschirner
  • Sébastien Roland
  • David Kempf
  • Estéri Rémond
  • Laura Engelmayer

Diskografia

  • Leçons de Ténèbres (1994)
  • Les Ténèbres du Dehors (1996)
  • Weeping Nights (1997)
  • The Umbersun (1998)
  • Winds Devouring Men (2003)
  • Sunwar the Dead (2004)
  • A World in Their Screams (2007)

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.