Gootti.net

On ottanut vaikutteita mm. rave-kulttuurista. Cyber-tyyliin kuuluvat mm. isot, värikkäät hiuslaitteet, glittervaatteet ja -meikki, paksupohjaiset platform-kengät ja näyttävät tekoripset. Miesten vaatteet ovat usein militanttihenkisiä, ja rintapanssareita, maastokuviota ja korkeat platformit ovat kovassa huudossa. Vaatteiden materiaaleja ovat esimerkiksi kumi, pvc, sadetakkikangas.

"Housuissa risteilee muoviputkia ja muovisolkia, rintaliiveissä ja korseteissa kumisia piikkejä. Paitoihin ja liiveihin on upotettu panssarityylisesti muovisia nystyröitä tai laattoja."

Lainaus ja lähteet kirjasta Goth Couture - goottivaatemallisto, Jutta-Maria Valtonen.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.