Gootti.net

  • Puolalainen goottirockbändi Closterkeller aloitti uransa vuonna 1988. Sekoittaa musiikissaan new wavea, goottia, metallia ja jopa teknoa.

Kokoonpano

  • Anja Orthodox - laulu
  • Michal Rollinger - koskettimet
  • Pawel Pieczynski - kitara
  • Gerard Klawe (Gero) - rummut
  • Marcin Mentel (Freddie) -kitara
  • Marcin Pluciennik (Pucek) - basso

Diskografia

  • Purple (1989)
  • Blue (1990)
  • Agnieszka (EP, 1993)
  • Violet (1993)
  • Scarlet (1995)
  • Cyan (1996)
  • Koncert’97” (1997) - live
  • Graphite (1999)
  • Fin de siecle (2000) - akustinen live
  • Pastel (2001) - ("The Best of...")
  • Act III (live 2003) - DVD (2003)
  • Nero (2003)
  • Reghina (2004)

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.