Gootti.net

Blutengel sai alkunsa vuonna 1998, kun Chris Pohl päätti luopua aiemmasta projektistaan, Seelenkrankista. Saksalainen poppoo soittaa Electrogoth/Darkwawea.

Kokoonpano

Tämänhetkinen:

  • Chris Pohl - laulu
  • Constance Rudert - lyriikat, laulu
  • Ulrike Goldmann - lyriikat, laulu
  • Sonja Semmler (tanssija, esiintyy vain livekonserteissa)

Vanhat jäsenet:

  • 1998-1999: Nina Bendigkeit (lauloi naisosuudet myös Seelenkrankin albumeilla)
  • 1998-2002: Katie Roloff (nykyisin Tristesse de la Lunen jäsen)
  • 2001-2002: Gini Martin (nykyisin Tristesse de la Lunen jäsen)
  • 2002-2005: Eva Pölzig

Diskografia

  • Child of Glass CD 1999
  • Bloody Pleasures MCD 2001
  • Seelenschmerz CD 2001
  • Black Roses MCD 2001
  • Vampire Romance MCD 2002
  • Angeldust CD 2002
  • Forever MCD 2003
  • Demon Kiss CD 2004
  • Mein Babylon MCD 2004
  • No Eternity MLP/MCD 2004
  • Live Lines DVD 2005
  • The Oxidising Angel EP 2005
  • My Saviour MCD 2006

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.