Gootti.net

Perustiedot

Perustettu 1995 USAssa, deathrockia.

Diskografia

  • 1995 Antiworld kasetti
  • 1997 The Story of Lorre 12"EP
  • 1998 The Phantom kasetti
  • 1998 Wasp Woman EP
  • 1999 The Collection CD
  • 1999/2000 Digging Your Own Grave EP
  • 2001 The Horror of it All CD
  • 2001 Live on Kboo CD
  • 2004 Comedy of Terrors CD

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.