Gootti.net

Heaven Falls Hard on yhdysvaltalainen goottibändi, joka perustettiin keväällä 1993 Stacye Bedfordin ja Randy Ashberryn toimesta. Bändin kokoonpanoon kuuluu näinä päivinä em. muusikoiden lisäksi myös David Glaser ja Joey Moser. Bändi on kotoisin Virginiasta. Yhtye sai vuoden 2003 aikana levytyssopimuksen italialaiselta levy-yhtiö Palace of Wormsilta, jonka kautta HFH julkaisi virallisesti debyyttialbuminsa, nimeltään" In the Obedience of Angels". Bändi julkaisi 16. heinäkuuta 2008 debyyttialbuminsa, jonka nimeksi se kastoi "This Gentle Horror".

Heaven Falls Hard on:

  • Stacye (laulu ja koskettimet)
  • Randy (rummut ja koskettimet)
  • Joey (basso)
  • David (kitarat)

Aiheeseen liittyvät linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.