Gootti.net

Italialainen Ordo Equitum Solis tekee melankolista, keskiaikaista musiikkia. Samantyyppisiä böndejä ovat Sol Invictus ja Dead Can Dance.


Diskografia

  • Musica Maxima Magnetica, 1990
  • Animi Aegritudo, 1991
  • OE, EP, 1993
  • Paraskenia, live, 1994
  • Hecates 1995
  • Planetes 1999
  • Signs, mini-albumi, 1999
  • Octo - Collection 1990-1998, 2CD, 1999
  • Metamorphosis - Personam Impono, 2000

Jäsenet

  • Leithana
  • Deraclamo

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.