Gootti.net

postpunk, goottirock.


Kokoonpano

  • Daniel Ash, kitara/laulu
  • David J, basso / laulu)
  • Kevin Haskins, rummut

Diskografia


  • Seventh Dream of Teenage Heaven, 1985
  • Express, 1986
  • Earth * Sun * Moon, 1987
  • Love and Rockets, 1989
  • Hot Trip to Heaven, 1994
  • Lift, 1998

Linkit

  • Kuuntele netissä: [www.myspace.com/7thdreamofteenageheaven]

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.