Gootti.net

Tämä Hampurista, Saksasta lähtöisin oleva darkwavepoppoo on perustettu 1986.

Kokoonpano

  • Volker Zacharias - laulu ja kitara
  • Hauke Harms - koskettimet
  • Axel Ermes - basso

Diskografia

  • Humus (1988)
  • Ten Million Dollars (1989)
  • Flowers (1989)
  • Random (1990)
  • Positive (1990)
  • Never Go (1990)
  • Live At Soundgarden (1991)
  • Darius (1992)
  • Christus (1993)
  • Down in the Park (1994)
  • Exitus (1995)
  • Crystals & Stones (1995)
  • Die Zeit (1995)
  • Firewalker (1997)
  • Nightmares (1999)
  • Equilibrium (1999)
  • Minddiver (2001)
  • Frozen (2001)
  • Erinnerung (2002)
  • Light and Darkness (2003)
  • Ohne Dich (2004)
  • Zyklus (2005)
  • Touch Me (2005)

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.