Gootti.net

Eksentrinen Kalifornialainen deathrockpoppoo. Yksi sen perustajajäsenistä, Lucas, on perustanut myös sivuprojektin, The Deadfly Ensemblen.

Kokoonpano

Tämänhetkinen:

  • Lucas Lanthier, aka "Zampano" - laulu, säveltäminen, sanat
  • Michael Ribiat, aka "Lafitte" - kitara ja muut soittimet, säveltäminen
  • Daniel Ribiat, aka "Yellow" - basso ja muut soittimet, säveltäminen
  • Danny Walker, aka "Ted"- rummut

Menneet jäsenet:

  • Colin O'Donnell - kitara
  • Alejandro Restrepo - alkuperäinen rumpali
  • James Philip Ribiat, aka "Pan" - rummut
  • Ron Ribiat - kitara
  • Hirad Dadgostar

Diskografia

  • 1994 Cinema Strange (demokasetti. 6 laulua)
  • 1996 Acrobat Amaranth Automaton
  • 1999 Falling... Caterwauling
  • 2000 Cinema Strange
  • 2002 The Astonished Eyes of Evening
  • 2004 A Cinema Strange 10th Anniversary Novelty Product
  • 2006 Quatorze Exemples Authentiques du Triomphe de la Musique Décorative

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.