Gootti.net

Perustiedot

Milanosta, Italiasta. Perustettu vuonna 1994. Neo-Medieval

Kokoonpano

  • Daniela Bedeski: laulu;
  • Trevor: laulu, perkussiot, keyboardsit and samplerit;
  • Elena: keyboardsit, cembalo, hanuri and perkussiot;
  • Manuel Aroldi: perkussiot;
  • Marco Colombo: perkussiot.
  • Giacomo Colombo: perkussiot

Diskografia

CD

  • 1994 Musica Reservata
  • 1996 Campo di Marte
  • 1998 Madrigali

Vinyyli:

  • 1997 Inferno I 7"
  • 1999 Madrigali
  • 1999 Inferno II 7"
  • 2001 L'Alfiere split 10" with Pavor Nocturnus
  • 2001 Lago di Varise (live) 7"

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.