Gootti.net

Jenkkiläinen Bella Morte soittaa darkwavea.

Kokoonpano

  • Andy Deane - laulu
  • Tony Lechmanski - kitara
  • Jordan Marchini - rummut
  • Gopal Metro - basso
  • Micah Conslyman - koskettimet

Diskografia

  • Remorse EP (1996)
  • Remains CD (1997)
  • Where Shadows Lie CD (2000)
  • The Death Rock EP (2001)
  • The Quiet CD (2002)
  • As the Reasons Die CD (2004)
  • Songs for the Dead EP (2004)
  • Bleed the Grey Sky Black CD (Lokakuu 2006)

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.