Gootti.net

Perustiedot

Ann Hell on yhden miehen projekti, joka ajelehtii industrialin, gothicin, dark waven, technon, electronicin, new agen ja kokeellisten genrejen välillä.

Kokoonpano

  • Angel Ortega - laulu, koskettimet, kitarat, basso

Diskografia

  • The Ambient Collection (CD, 2006).
  • Threshold (MINI CD, 2001).
  • The Double Helix Fiasco (MINI CD, 2000).
  • The Mask (CD, 2000).
  • Book of Filthy Things (MINI CD, 1999).
  • Music for Horror Movies (CD, 1998).
  • Horror Movies (MINI CD, 1998).
  • The Butterfly Experiment (CD, 1998).
  • Cutterpillar (MINI CD, 1998).
  • Shanagoogoo (CD, 1997).
  • 1896 (CD, 1996).
  • Nocturne / Piano Pieces for Cowards (CD, 1995).
  • Tower of Babel (MINI CD, 1994).
  • Magritte (MINI CD, 1993).
  • Nutcracker (CD, 1993).
  • Víctor / Música para el Solsticio de Invierno (CD, 1992).
  • Apuntes de la Ruta de las Especias / Los Sauces (CD, 1991).
  • El Hombre del Norte / Luna Nueva (CD, 1991).

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.