Gootti.net

Perustiedot

Kotoisin Minnesotasta, USAsta. He kutsuvat musiikkiaan dark glamiksi.

Kokoonpano

  • Venus - laulu, kitara
  • Jendeen - rummut
  • Tempest - basso
  • Shannon Blowtorch - tanssija
  • MadKat - tanssija

Diskografia

  • Creature 2002 CD
  • Dolls with Balls 2001 2CD
  • Ruin 2000 CD
  • Queens and Angels 1998 CD
  • Animal Angst 1984 12"

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.