Gootti.net

Perustiedot


Amerikoista. Deathrockia, aktiivinen vuodesta 1979 vuoteen 1990.

Kokoonpano


  • Dinah Cancer - laulu (1979-1990, 2005-nykyisyyteen)
  • Paul Cutler - kitara (1979-1990)
  • Paul Roessler - keyboardsit (1980-1990)
  • Rob Graves - basso (1979-1990)
  • Don Bolles - rummut (1979-1990)
  • Lisa Pifer - basso (2005-nykyisyyteen)
  • Rikk Agnew - kitara (2005-2006)
  • Jaime Pina - rytmikitara (2005-nykyisyyteen)
  • Mike "Thrashead" Sullivan - rummut (2005-nykyisyyteen)

Diskografia


  • 1987 Black Cross/Wax (7" sinkku)
  • 1983 Phantoms (12" EP)
  • 1983 Sleep In Safety (LP)
  • 1984 Party Time/School's Out (12" sinkku)
  • 1984 What Is 45 Grave? A Tale Of A Strange Phenomena (12" EP)
  • 1987 Autopsy (LP)
  • 1989 Only The Good Die Young (LP)
  • 1993 Debasement Tapes (LP)

Linkit


Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.