Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 06.09.2006 14:50. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Alunperin käytetty kuvaamaan muutaman punk rock / post-punk-bändin musiikkia, goottirock alkoi muototua erilliseksi liikkeeksi 80-luvun alkupuolella. Suuntauksen lyriikat käsittelevät usein synkkiä asioita, kuten kuolemaa, ja on ottanut vaikutteita goottilaisesta kirjallisuudesta ja varhaisista mustavalkoisista kauhuelokuvista. Synkkyys ei ole kuitenkaan välttämätön pakko goottilyriikoissa, usein löytyy myös sanoituksia rakkaudesta ja muista 'iloisemmista' asioista.


Lue myös goottimusiikin historiikki

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.