Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 27.08.2006 16:32. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Goottitarha on Gootti.net-sivustolla yksinoikeudella julkaistava sarjisstrippi, jonka ideoinnista ja piirtämisestä vastaa Jouni Ahola. Goottitarha-stripin ensimmäinen osa julkaistiin 14. päivä elokuuta vuonna 2006. Stripin julkaisutiheys pyritään pitämään sellaisena, että kerran viikossa julkaistaan uusi osa -- vähintään kuitenkin kerran kuukaudessa.

Goottitarha on osa Gootti.net:in "Sarjis"-nimistä osiota, jossa on tarkoitus julkaista myös toisen sarjispiirtäjän strippiä.

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.