Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 10.03.2009 01:02. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Yleiskuvaus

Gootti.net-sivusto on suomenkielinen goottiaiheinen verkkoresurssi. Sivusto on perustettu vuoden 2006 alkupuolella helmi-maaliskuussa. Sivustolta löytyy pääsääntöisesti uutisia ja artikkeleita liittyen gootteihin ja goottilaisuuteen, aktiivinen keskustelupalsta, sekä listaus suomalaisista goottikaupoista. Sivustolla on myös musiikkisoitin, johon on kerätty satakunta biisiä ensisijaisesti suomalaisilta yhtyeiltä ja artisteilta. Aikaisemmin Gootti.netissä on toiminut myös tapahtumakalenteri, jossa listattiin tulevia klubi-iltoja, keikkoja ja konsertteja, sekä blogipalvelu. Tapahtumakalenteri suljettiin vuoden 2007 puolella ja ilmaisia blogeja tarjonnut toiminto vuoden 2008 lopussa.

Sivuston webhotelli

Sivuston webhotelli ja domainosoite on hankittu turkulaisen Ammuu.com-hostingyrityksen kautta. Gootti.netin webhotellipakettia on laajennettu useaan otteeseen sivuston tunnettuuden ja palveluvalikoiman kasvettua. Levytilaa, sekä siirtokaistaa, runsaimmin vie uutisosio ja goottifoorumi.

Linkkejä

Ulkoisia Gootti.net-resursseja

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.