Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 26.03.2008 18:11. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Yleiskuvaus

Gootti.net-sivusto on suomenkielinen goottiaiheinen verkkoresurssi. Sivusto on perustettu vuoden 2006 alkupuolella, helmi-maaliskuussa. Sivustolta löytyy mm. uutisia ja artikkeleita liittyen gootteihin ja goottilaisuuteen, aktiivinen keskustelufoorumi, tapahtumakalenteri sekä listaus suomalaisista goottikaupoista, blogipalvelu ja viikoittain julkaistava Goottitarha-sarjisstrippi.

Sivuston webhotelli

Sivuston webhotelli ja domainosoite on hankittu turkulaisen Ammuu.com-hostingyrityksen kautta. Gootti.net:in webhotellipakettia on laajennettu useaan otteeseen sivuston tunnettuuden ja palveluvalikoiman kasvettua. Levytilaa runsaimmin vie blogipalvelu, uutisosio ja keskustelufoorumi.

Linkkejä

Ulkoisia Gootti.net-resursseja

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.