Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 27.08.2006 12:49. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Yleiskuvaus

Gootti.net-sivusto on suomenkielinen goottiaiheinen verkkoresurssi. Sivusto on perustettu vuoden 2006 alkupuolella, helmi-maaliskuussa. Sivustolta löytyy mm. uutisia ja artikkeleita liittyen gootteihin ja goottilaisuuteen, aktiivinen keskustelufoorumi, tapahtumakalenteri sekä listaus suomalaisista goottikaupoista, blogipalvelu ja viikoittain julkaistava sarjisstrippi.

Sivuston webhotelli

Sivuston webhotelli ja domainosoite on hankittu turkulaisen Ammuu.com-hostingyrityksen kautta. Gootti.net:in webhotellipakettia on laajennettu useaan otteeseen sivuston kasvaessa yhä suuremmaksi.

Linkkejä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.