Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 08.11.2006 15:00. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Perustiedot

Bändi sai alkunsa vuonna 1985, Ernst Hornin lähettämän sanomalehti-ilmoituksen perusteella. Deine Lakaien on kotoisin Saksasta, ja kuuluu dark wave ja gothic-genreihin.

Ernst Horn on myös perustanut kaksi elektronista keskiaikamusiikkia soittavaa bändiä, QNTALin ja Helium Volan, joista hän on jäsenenä jälkimmäisessä.

Kokoonpano

  • Ernst Horn - säveltäjä, sanoittaja
  • Alexander Veljanov - laulaja, säveltäjä, sanoittaja

Livekokoonpano: (peruskokoonpanon lisäksi)

Vanha

  • Christian Komorowski - viulu
  • Michael Popp - kitara ja keskiaikaiset soittimet

Edellämainitut soittavat myös bändin albumilla Kasmodiah. Michael Popp soittaa nykyään QNTALissa.

Uusi (vuodesta 2002)

  • B. Deutung - sello
  • Ivee Leon - viulu, taustalaulu
  • Sharifa - viulu, taustalaulu
  • Robert Wilcocks - kitara, koskettimet

Edellämainitut soittivat albumilla April Skies.


Diskografia


  • Deine Lakaien, 1986
  • Dark Star, 1991
  • Dark Star Live, 1992
  • Forest Enter Exit, 1993
  • Acoustic, 1995
  • Forest Enter Exit Live VHS, 1995
  • Winter Fish Testosterone, 1996
  • First Decade, video collection VHS, 1996
  • Kasmodiah, 1999
  • White Lies, 2002
  • 1987 (Limited edition) , 2003
  • Live in Concert, 2003
  • Live in Concert 2002 DVD, 2003
  • April Skies, 2005
  • The Concert that has Never Happened Before (Limited edition) DVD, 2006

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.