Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 08.11.2006 14:13. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Darkwave on sateenvarjotermi suuntaukselle, johon kuuluvat bändit kuulostavat hyvinkin erilaisilta. Soundeja on aina Deine Lakaienin edustamasta synapäästä aina koneita ja kauniita pianotaustoja sekoittavan Diary of Dreamsin kautta QNTALin keskiaikaelectroon, siirtyen siitä Sopor Aeternuksen täyteen akustisuuteen. Darkwave on omaksunut goottirockista itseensä synkät sanoitukset.

Amerikassa termillä darkwave viitataan sikäläisen goottilevy-yhtiön, Projekttin katalogiin. Nämä bändit edustavat paremminkin ethereal wavea.

Bändejä: A Covenant of Thorns, Deine Lakaien, Love is Colder than Death, Bella Morte, Razed in Black, QNTAL jne.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.