Gootti.net

Arkistoitu versio, aikaleima: 26.03.2007 13:54. Palataksesi tähän versioon klikkaa ensin "muokkaa sivua" ja sitten tallenna se.

Black Tape For a Blue Girl on USAlainen, vuonna 1986 perustettu bändi. Heidän musiikkinsa sekoittaa goottia, etherealia, ambientia ja neo-classicalia.

Kokoonpano

  • Rosenthal - koskettiment
  • Lisa Feuer - huilu, laulu
  • Elysabeth Grant - laulu, viulu
  • Bret Helm - laulu
  • Michael Laird - akustinen kitara, laulu

Diskografia

  • 1986 The rope
  • 1987 Mesmerized by the sirens
  • 1989 Ashes in the brittle air
  • 1991 A chaos of desire
  • 1993 This lush garden within
  • 1996 The first pain to linger
  • 1996 Remnants of a deeper purity
  • 1997 With my sorrows
  • 1999 As one aflame laid bare by desire
  • 2003 With a million tear-stained memories (2-CD)
  • 2002 The scavenger bride
  • 2004 Halo Star

Linkit

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Gootti.netin uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

© 2006–2014 Gootti.net. Kaikki oikeudet pidätetään. Goottiwikin artikkelien kopioiminen ilman artikkelin tekijänoikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Wikiin liittyvissä ongelmatilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä Gootti.netin ylläpitoon käyttämällä yhteydenottolomaketta.